Zitmeubelen.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

Afmeting

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Oranje Furniture Care

1 - 13 Van 13

1 - 13 Van 13

Oranje Furniture Care: maakt meubel onderhoud heel eenvoudig

Zitmeubels worden veelvuldig gebruikt en blijven dan ook jammer genoeg niet voor altijd mooi. Gelukkig kun je zelf wel het nodige doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw favoriete stoel, bank of poef. En daarbij is een meubel onderhoudsproduct van Oranje Furniture Care jouw ideale partner in crime. Dit Nederlandse meubelmerk ontwikkelt en produceert al sinds 1938 verschillende producten voor het verzorgen en reinigen van stoffen, leren en houten meubels. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Oranje Furniture Care een van de grootste leveranciers is van meubel onderhoudsproducten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Niet alleen zitmeubels, maar ook andere meubels en woonaccessoires houd je lang mooi met een meubel onderhoudsproduct van Oranje Furniture Care.

Een meubel onderhoudsproduct voor elk zitmeubel

Het meubelmerk Oranje Furniture Care heeft allerlei handige onderhoudsproducten ontwikkeld. Zit jouw stoffen bank onder de vlekken, dan is er een effectieve vlekkenspray speciaal voor textiel. Voor houten stoelen of halbanken zijn de houtreiniger en onderhoudende meubelolie een must. En voor die moderne hoogglans witte barkrukken, bureaustoelen of halbankjes moet je simpelweg de Shine & Fix hoogglans polish gebruiken. Een erg populair meubel onderhoudsproduct is de Textile & Leather Protector, een spray die jouw leren en stoffen meubels beschermt tegen vlekken en vocht. Oranje Furniture Care heeft ook een aantal handige sets samengesteld, zoals de set voor (kunst)leren meubels met een leer beschermer, een leer reiniger, een spons en schoonmaakdoekjes.

Delampenshop.nl: een van de officiële Oranje Furniture Care verkooppunten

Zoek je een aantrekkelijk geprijsd meubel onderhoudsproduct om jouw zitmeubels weer nieuw leven in te blazen? Dan zit je bij Delampenshop.nl gebeiteld. In onze webshop vind je een mooi aanbod onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care. En net als op al onze meubels bieden wij elk meubel onderhoudsproduct met korting aan. Wij hebben de meeste producten gewoon op voorraad, zodat we jouw aankopen snel kunnen leveren. Geef jouw meubels de aandacht die ze verdienen met een van de onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care!