Zitmeubelen.nl

Filter resultaten

Prijs

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Sit Joy

Heerlijk relaxen met Sit en Joy

Het meubelmerk Sit en Joy is sinds 2005 een grote naam op gebied van zitzakken. De zitzak kent al vanaf de jaren zeventig vele liefhebbers, omdat dit zitmeubel door zijn eigenwijze en kunstzinnige vorm anders is dan alle andere stoelen en banken. Of je nu op zoek bent naar een zitzak voor binnen of buiten, bij Sit en Joy ben je aan het juiste adres. Leuk is dat je in de collectie van dit Nederlandse meubelmerk zitzakken vindt in allerlei verschillende vormen en kleuren: bijvoorbeeld in de vorm van een voetbalschoen, banaan of fauteuil, vierkant of rond, zwart, brons, zuurstokroze of appelgroen. Met deze leuke woonaccessoire creëer je een comfortabele plek om te relaxen, anywhere, anytime.

Zitzakken voor volwassenen, kinderen en huisdieren

In onze webshop vind je verschillende zitzakken van Sit en Joy, zowel voor volwassenen als kinderen. Bijvoorbeeld een voorgevormde comfortabele zitzak van kunstleer in diverse kleuren. Of een banaanvormige zitzak in geel of rood om een kinderkamer mee op te fleuren. Ook een zitzak voor jouw baby of huisdier behoort tot de mogelijkheden. Elke zak is gevuld met kleine polystyreen balletjes die ervoor zorgen dat deze woonaccessoire flexibel is en zich naar jouw lichaam vormt. Hartstikke comfortabel! Het kan zijn dat de zitzak wat aan volume verliest na een aantal jaren. Je kunt in dat geval de zak eenvoudig bijvullen, waardoor jouw favoriete zitmeubel er weer jaren tegenaan kan. De zakken zijn gemaakt van stevige materialen en eenvoudig te reinigen. Ga jij ook voor zo’n comfortabele hippe zitzak van Sit en Joy?

Shop die hippe zitzak online bij Zitmeubelen.nl

En? Hebben we je overtuigd en ga je een leuke Sit en Joy zitzak online kopen? Ha, we wisten het wel, een goed besluit! Zitmeubels online bestellen doe je veilig en voordelig bij Zitmeubelen.nl. Onze inkopers zijn uitstekende onderhandelaars en hebben voor een lage prijs verschillende Sit en Joy zitzakken aangekocht. En daar laten we jou natuurlijk ook graag van profiteren. Plof jij binnenkort ook neer in zo’n hippe zitzak?