Zitmeubelen.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

De halbank: een fijn welkom voor jezelf en je bezoek

1 - 24 Van 40

1 - 24 Van 40

Wist je dat de halbank eigenlijk een oer-Hollands meubel is? Vooral in het begin van de achttiende eeuw werd de halbank razend populair bij de Nederlandse huishoudens. Het hal meubel werd vooral decoratief gebruikt, want echt lekker zaten de houten gangbanken niet. Gelukkig is de halbank door de jaren heen comfortabeler en ook een stuk functioneler geworden. De meeste halbanken hebben opbergruimtes voor schoenen of overige spullen zoals mutsen en shawls. Daarnaast kun je vrijwel altijd bijpassende hal meubels vinden om je hal in dezelfde stijl mee in te inrichten. Wil je ook een stijlvolle halbank? Bekijk dan hier de collectie van Zitmeubelen.nl.

Halbankjes in verschillende soorten en maten

Omdat de hal de eerste ruimte van je huis is die je betreedt mag een warm welkom natuurlijk niet ontbreken. Zo is het voor jezelf fijn thuiskomen, maar krijgt ook je bezoek een goede eerste indruk en fijn welkom. Met een halbank van Zitmeubelen.nl geef je jouw hal een geheel eigen karakter. Omdat een halbankje eigenlijk maar een klein meubel is neemt deze weinig ruimte in beslag. Toch heeft een halbank een grote impact op je halinrichting. Een halbank staat voor een gezellige sfeer, maar ook een plekje waarop je kunt gaan zitten om je schoenen aan te trekken. Hiervoor kun je natuurlijk ook een leuke design stoel neerzetten.

Halbank online kopen bij Zitmeubelen.nl

Zie jij zo’n halbank in de gang wel zitten? Bekijk dan hier alle modellen van Zitmeubelen.nl. Omdat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van alle meubels waarop je kunt zitten, hebben we ons ook verdiept in halbankjes. Hieruit is deze mooie collectie halbankjes voortgekomen. We hebben een halbank met mandjes, schoenenrek, lade of een heerlijk zacht kussen. Een halbank koop je hier online voor de laagste prijs. Je ontvangt namelijk altijd korting op alle meubels en bent verzekerd van een snelle thuisbezorgd. Ook als je jouw inrichting wilt uitbreiden met eetkamerstoelen of een leuke zitzak zit je bij Zitmeubelen.nl goed!